Menu

Bij ANBOS Academy raak je nooit uitgeleerd

Als professional raak je nooit uitgeleerd. Zeker als schoonheidsspecialist is bij- en nascholing van groot belang. De technieken zijn eindeloos en veranderen voortdurend. Klanten stellen hoge eisen. ANBOS Academy speelt hier al jaren op in. Voorheen vooral als nascholingstak van brancheorganisatie ANBOS, maar nu ook steeds meer door andere scholing en opleidingen aan te bieden. Alles om de gediplomeerde schoonheidsspecialist verder op weg te helpen

De Academy zal zich de komende jaren niet alleen richten op de vakinhoudelijke scholing maar zal ook scholing aanbieden op de andere expertises, zoals communicatie, sales, en ondernemersvaardigheden.

 

Kwaliteit

De professionaliteit van schoonheidsspecialisten staat altijd centraal, dus er wordt veel tijd een aandacht besteed aan de kwaliteit van de aangeboden scholing. Docenten uit het vak met veel ervaring of experts uit andere sectoren verzorgen de trainingen. Alle aangeboden opleidingen, workshops en cursussen worden ter accreditatie bij SKIN aangeboden.

 

Vaste gezichten

Vanuit Woerden en met een klein team vol vaste gezichten wordt de Academy geleid. Miranda van Weely verzorgt per 1 januari de rol als opleidingsmanager en is daarmee het eerste aanspreekpunt. Kim Eebes en Trudy Geurts zijn beiden als opleidingscoördinator verantwoordelijk voor het gehele operationele proces binnen de Academy en hebben veel contact met klanten en docenten.

 

Uitbreiding team

Het team zal binnenkort uitgebreid worden met een opleidingsspecialist. Er komen veel nieuwe opleidingen bij, ook naar aanleiding van nieuwe specialisaties en exameneisen vanuit de branche. De nieuwe opleidingsspecialist zal zich daar mee bezig houden. In deze rol is hij/zij verantwoordelijk voor het vormgeven van documentatie, lesmaterialen en nieuwe features voor onze opleidingen, workshops en bij – en nascholingen en onderzoekt de behoeftes van onze doelgroep en vertaalt deze naar een opleidingsaanbod en/of leertraject. Voor de gehele functiebeschrijving van deze vacature verwijzen we graag door naar deze link.

 

We zijn ervan overtuigd dat  we met deze uitbreiding samen met de structuurwijziging een mooie stap hebben gezet om onze doelgroep nog beter te kunnen bedienen met als motto “Haal meer uit je vak!”

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.