Menu

Docent worden bij Anbos Academy

Anbos Academy is altijd op zoek naar ervaren docenten! Wil jij graag jouw kennis overdragen en heb jij meerdere jaren ervaring binnen de schoonheidsbranche? Lees dan snel verder.

Docent worden bij Anbos Academy

Anbos Academy vindt het belangrijk om bij te dragen aan de kwaliteit van schoonheidsspecialisten. Dit doen wij d.m.v. het geven van workshops en nascholingen met als doel de kwaliteit van de gediplomeerde schoonheidsspecialist te waarborgen en de kennis te verbreden en te verdiepen. We zijn altijd op zoek naar docenten voor zowel het geven van nascholingen als workshops. Haal meer uit je vak en kies voor Anbos Academy!

Wanneer je docent wilt worden bij Anbos Academy moet je voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • Ben jij in het bezit van een MBO-3 diploma dat gerelateerd is aan het onderwerp van de workshop/nascholing?
  • Heb jij ervaring en ben jij aantoonbaar deskundig met minimaal 5 jaar relevante werkervaring met het geven van workshops of opleidingen/specialisaties?
  • Heb jij een eigen schoonheidssalon: dan vragen we je lid te zijn van ANBOS en ingeschreven te staan bij het SKINregister (www.skinregister.nl)
  • Ben je praktiserend schoonheidsspecialist maar heb je geen eigen onderneming: dan vragen we je om een inschrijving bij het SKINregister.

Interesse? Stuur dan jouw CV en omschrijving van de workshop/opleiding/specialisatie die je zou willen geven met een korte motivatie naar academy@anbos.nl en wie weet behoor jij straks tot ons gezellige docententeam!

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.