Menu

Nascholingen

Heb jij een nascholing gepland staan tussen nu en 1 juni? Dan wordt deze deels online aangegeven. Door de maatregelen rondom het Coronavirus kunnen we onze nascholingen tot 1 juni niet klassikaal geven. In plaats van één hele dag in Woerden, kun je de nascholing deels online volgen, op een moment dat jou uitkomt. Dit zal ongeveer een halve dag in beslag nemen. Als de maatregelen rondom het Coronavirus achter de rug zijn, plannen we de praktijkgedeeltes van de nascholingen in. Hiervoor kom je dan nog een halve dag naar ANBOS, zodat je aan de docent je vaardigheden kunt laten zien.

We begrijpen dat, als je weer aan het werk kunt gaan in je salon, je deze tijd goed zult kunnen gebruiken. Door de nascholingen op deze manier te doen, kun je het theoriedeel op een moment doen dat jou het beste uitkomt en hoef je nog maar een halve dag weg uit je salon. We hopen je op deze manier tegemoet te komen in deze lastige tijd. Uiterlijk op de dag dat jouw oorspronkelijke nascholing gepland stond, ontvang je van ons per e-mail de inloggegevens voor de E-learning module.

De nascholingen van de bij ANBOS geregistreerde specialisaties zijn:

Kosten nascholing:
Sectie-leden € 125,00 excl. btw.
Niet leden € 195,00 excl. btw.
Let op! Bij annulering gelden betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Waarom nascholen?
Zodra je je vakspecialisatie(s) hebt geregistreerd bij ANBOS, word je eens in de drie jaar opgeroepen voor een nascholing. Dankzij deze nascholingen houdt ANBOS de kwaliteit gewaarborgd. Geef je geen gehoor aan de tweede en laatste oproep, dan wordt de registratie van je specialisatie stopgezet tot aan het moment waarop je wel aan een nascholing deelneemt. Houd er rekening mee dat wanneer jouw registratie niet actief is, dit gevolgen kan hebben voor de vergoeding door zorgverzekeraars aan je klanten.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.