Menu

Nascholingen

Vanaf 1 juni mogen we weer klassikaal lesgeven. Dit betekent echter niet dat alle nascholingen op de oude manier door kunnen gaan.
Om te voorkomen dat we met teveel mensen tegelijk aanwezig zijn, worden sommige nascholingen ook na 1 juni online aangeboden, of deels online en deels in Woerden. Heb jij deze zomer een nascholing bij ons gepland staan? Dan krijg je persoonlijk bericht over wat voor jouw nascholing van toepassing is.

Nascholingen deels in e-learning te volgen
Van de nascholingen Huidverbeterende massage, Bindweefselmassage en Pincements zijn e-learnings gemaakt. In plaats van één hele dag in Woerden, kun je deze nascholingen deels online volgen, op een moment dat jou uitkomt. Dit zal ongeveer een halve dag in beslag nemen. Voor de groepen die deze e-learnings in de afgelopen maanden hebben gedaan worden binnenkort de praktijkmiddagen ingepland. Wil je hier aan deelnemen? Stuur dan even een mail naar academy@anbos.nl.

De nascholingen van de bij ANBOS geregistreerde specialisaties zijn:

Kosten nascholing:
Sectie-leden € 125,00 excl. btw.
Niet leden € 195,00 excl. btw.
Let op! Bij annulering gelden betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Waarom nascholen?
Zodra je je vakspecialisatie(s) hebt geregistreerd bij ANBOS, word je eens in de drie jaar opgeroepen voor een nascholing. Dankzij deze nascholingen houdt ANBOS de kwaliteit gewaarborgd. Geef je geen gehoor aan de tweede en laatste oproep, dan wordt de registratie van je specialisatie stopgezet tot aan het moment waarop je wel aan een nascholing deelneemt. Houd er rekening mee dat wanneer jouw registratie niet actief is, dit gevolgen kan hebben voor de vergoeding door zorgverzekeraars aan je klanten.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.