Menu

Nascholingen

Corona maatregelen
Om de RIVM richtlijnen op te volgen zijn onze klassikale nascholingen met maximaal 9 personen tegelijk. Zo kunnen we - ook tijdens de pauzes - voldoende afstand garanderen. Enkele dagen voor iedere bijeenkomst ontvangen alle deelnemers ons Coronaprotocol, waarin we onze veiligheidsmaatregelen uitleggen en vragen thuis te blijven bij gezondheidsklachten.

Nascholingen deels in e-learning te volgen
Van de nascholingen Acne, Elektrisch ontharen, Huidverbeterende massage, Bindweefselmassage en Pincements zijn e-learnings gemaakt. In plaats van één hele dag in Woerden, dien je deze nascholingen deels online volgen, op een moment dat jou uitkomt. Dit zal ongeveer een halve dag in beslag nemen.

De nascholingen van de bij ANBOS geregistreerde specialisaties zijn:

Kosten nascholing:
Sectie-leden € 125,00 excl. btw.
Niet leden € 195,00 excl. btw.
Let op! Bij annulering gelden betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Waarom nascholen?
Zodra je je vakspecialisatie(s) hebt geregistreerd bij ANBOS, word je eens in de drie jaar opgeroepen voor een nascholing. Dankzij deze nascholingen houdt ANBOS de kwaliteit gewaarborgd. Geef je geen gehoor aan de tweede en laatste oproep, dan wordt de registratie van je specialisatie stopgezet tot aan het moment waarop je wel aan een nascholing deelneemt. Houd er rekening mee dat wanneer jouw registratie niet actief is, dit gevolgen kan hebben voor de vergoeding door zorgverzekeraars aan je klanten.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.