Menu

Nascholingen

Nascholing fysiek bij ANBOS
De nascholingen Camouflage, Permanente Make-up en alle massages zullen op locatie ANBOS gegeven worden en zijn een fysieke dag, met in de ochtend theorie en in de middag praktijk. Alle fysieke nascholingen, met uitzondering van de nascholing camouflage, duren 6 uur. De nascholing camouflage duurt 4 uur.

Nascholing deels in e-learing te volgen
De theorie van de nascholing Elektrisch ontharen wordt via een e-learing gedaan. Voor het praktijkdeel kom je een halve dag naar ANBOS in Woerden.

Nascholing deels online via de Memotrainer te volgen
De theorie van de nascholing ontharen met licht (IPL/Laser) is online. Je ontvangt een Reader (digitaal boek) waarover vragen worden gesteld in de Memotrainer, een digitaal vragenprogramma. Voor het praktijkdeel ga je een halve dag naar één van de leveranciers van IPL/laser apparatuur.

Nascholing volledig online 
Wij hebben de nascholing Acne volledig online gemaakt, hiervoor hebben wij een e-learning gemaakt met leuke interessante filmpjes en een live Webinar. Je hoeft hiervoor niet naar ANBOS te komen. 

De nascholingen van de bij ANBOS geregistreerde specialisaties zijn:

Inschrijven
ANBOS leden krijgen automatisch een oproep voor het inplannen van een nascholing. Deze data staan genoemd wanneer je inlogt op de website. Niet leden zijn uiteraard ook welkom tot het volgen van nascholingen bij ANBOS. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en data? Neem dan even contact op met academy@anbos.nl

Kosten nascholing:
Het tarief voor de nascholingen is €132 excl. btw (tarief voor niet leden is €202 excl. btw). 
Let op! Bij annulering gelden betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Kosten nascholing Camouflage
Het tarief voor de nascholing camouflage wijkt af van de andere nascholingen. Deze nascholing duurt 4 uur. De kosten zijn €95 excl. btw (tarief voor niet leden is €145,40 excl. btw). 
Let op! Bij annulering gelden betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Waarom nascholen?
Zodra je je vakspecialisatie(s) hebt geregistreerd bij ANBOS, word je eens in de drie jaar opgeroepen voor een nascholing. Dankzij deze nascholingen houdt ANBOS de kwaliteit gewaarborgd. Geef je geen gehoor aan de tweede en laatste oproep, dan wordt de registratie van je specialisatie stopgezet tot aan het moment waarop je wel aan een nascholing deelneemt. Houd er rekening mee dat wanneer jouw registratie niet actief is, dit gevolgen kan hebben voor de vergoeding door zorgverzekeraars aan je klanten.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.