Menu

Nascholingen

Nascholing fysiek bij ANBOS
De nascholingen Camouflage, Permanente Make-up en alle massages zullen op locatie ANBOS gegeven worden en zijn een fysieke dag, met in de ochtend theorie en in de middag praktijk.

Nascholing deels in e-learing te volgen
De theorie van de nascholing Elektrisch ontharen wordt via een e-learing gedaan. Voor het praktijkdeel kom je een halve dag naar ANBOS in Woerden.

Nascholing volledig online 
Wij hebben de nascholing Acne volledig online gemaakt, hiervoor hebben wij een e-learning gemaakt met leuke interessante filmpjes en een live Webinar. Je hoeft hiervoor niet naar ANBOS te komen. 

De nascholingen van de bij ANBOS geregistreerde specialisaties zijn:

Kosten nascholing:
Tarieven nascholing vanaf 1/7/22
Graag brengen wij je op de hoogte van de verhoging van het tarief van de nascholingen. Dit nieuwe tarief gaat in vanaf 1 juli 2022. Het tarief voor nascholingen gaat van €125 naar €132 excl. btw (tarief voor niet leden gaat van €195 naar €202 excl. btw). 

Sinds 2008 zijn de prijzen voor nascholing hetzelfde gebleven. Dit in tegenstelling tot de kosten die wel ieder jaar zijn gestegen. De verhoging van het tarief is nodig om kwaliteit te blijven waarborgen en te blijven vernieuwen en ontwikkelen.

Tarieven nascholing tot 1/7/22
Sectie-leden € 125,00 excl. btw.
Niet leden € 195,00 excl. btw.
Let op! Bij annulering gelden betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Waarom nascholen?
Zodra je je vakspecialisatie(s) hebt geregistreerd bij ANBOS, word je eens in de drie jaar opgeroepen voor een nascholing. Dankzij deze nascholingen houdt ANBOS de kwaliteit gewaarborgd. Geef je geen gehoor aan de tweede en laatste oproep, dan wordt de registratie van je specialisatie stopgezet tot aan het moment waarop je wel aan een nascholing deelneemt. Houd er rekening mee dat wanneer jouw registratie niet actief is, dit gevolgen kan hebben voor de vergoeding door zorgverzekeraars aan je klanten.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.