Menu

Nascholing Acne

Nascholing Acne

Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans. Dit en meer op de consumentenpagina over acne.

Nascholing acne 2022
Wij hebben ervoor gekozen om de nascholing acne volledig online aan te bieden via een e-learning en live webinar.

Het live webinar is van 10.00 tot 11.30 uur. Je hoeft hiervoor niet naar Woerden te komen en kunt dit thuis of in de salon volgen via pc, tablet of mobiele telefoon. Tijdens het live webinar zullen twee van onze docenten onderwerpen bespreken die niet in de e-learning staan en kun je online vragen stellen.

Na het live webinar kun je in de e-learning de eindtoets doen. Als je deze hebt behaald, komt het certificaat vrij. Dit certificaat is 3 jaar geldig.

Je kunt de e-learning doen wanneer het jou uitkomt, maar zorg wel dat je hem gevolgd hebt vόόr het live webinar. De e-learning duurt ongeveer 4,5 uur. De e-learning bestaat uit verschillende filmpjes van onze docenten, na elk filmpje kun je een aantal kennisvragen beantwoorden, dit zijn oefenvragen. De e-learning kun je tussentijds onderbreken en op een later moment verder gaan, het programma onthoudt waar je gestopt bent.

Ongeveer 1,5 maand voor aanvang van het live webinar ontvang je de inlog gegevens voor de e-learning van deze nascholing.

Deze nascholing is geaccrediteerd voor het SKIN register voor 6 punten. Mocht je meer willen weten over SKIN? Kijk dan even op www.skinregister.nl/schoonheidsspecialist.

Kijk voor veelgestelde vragen over deze nascholing op: 
https://www.anbosacademy.nl/nascholing/veelgestelde-vragen

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.