Menu

Veelgestelde vragen over online nascholingen Acne en EO

Voor de nascholing van acne volg je een e-learning in een systeem dat ‘anewspring’ heet, hier doe je ongeveer 4 uur over. Daarnaast volg je een online meeting via Microsoft Teams met een docent en 7 andere cursisten. Deze cursisten zijn, net als jij, ingedeeld voor deze meeting op de dag waarop de oorspronkelijke klassikale nascholingsdag gepland stond, meestal om 09:00 uur of om 13:00 uur. Deze meeting duurt ca 1 uur en daarna maak je in de e-learning een eindtoets. Deze toets wordt zichtbaar als je hebt deelgenomen aan de meeting.

Veelgestelde vragen over online nascholingen Acne en EO

Acne

Na de online meeting (ongeveer 1 uur) wordt voor de aanwezige cursisten in het e-learning-systeem de eindtoets opengesteld. Deze eindtoets kun je dus in het systeem zelf maken. Het zijn 15 vragen waarvan je er maximaal 6 fout mag hebben. Als meer dan 60% goed is ontvangen, dan ontvang je per post een certificaat.
Ben je gezakt, dan neemt de docent contact op om de vragen nog eens door te nemen. Aan de hand daarvan wordt een opvolging besproken.

 • Ik kan niet inloggen in de e-learning.
  Moet je vandaag of morgen deelnemen aan de online meeting? Neem dan tussen 09:00 en 11:00 uur contact op met ANBOS Academy op telefoonnummer 0348-748290. Is het langer van te voren? Stuur een e-mail naar academy@anbos.nl.

 • Ik wil graag op een andere dag deelnemen aan de online meeting.
  Dat kan, maar hier zijn wel kosten aan verbonden (€ 25). Stuur een e-mail naar academy@anbos.nl.

 • Ik heb nu de online meeting, maar ik heb geen link.
  Deze link heb je per e-mail ontvangen van academy@anbos.nl. Deze link staat ook in je e-learning onder 'Online Meeting'. Vanaf hier kun je dus ook deelnemen aan de meeting.

 • Ik probeer in te loggen in de meeting maar de link werkt niet of er is geen meeting.
  Is het nog voor 09:00 uur of voor 13:00 uur? Dan sta je waarschijnlijk nog in de digitale lobby en moet je even wachten tot de meeting start. 
  Controleer of je de juiste datum en tijdstip hebt aangehouden: dit staat in de e-mail die je hebt ontvangen van academy@anbos.nl.
  Iedere online meeting heeft een unieke link, dus als je staat ingeschreven voor een andere dag of tijdstip, dan werkt de link niet.

Lukt het echt niet om in te loggen in verband met de techniek of iets dergelijks? In overleg met ANBOS Academy kunnen we samen kijken of er een andere dag of tijdstip gekozen kan worden. Stuur een e-mail naar academy@anbos.nl.

 • Hoe kan ik de eindtoets doen?
  Na de online meeting (ongeveer 1 uur) wordt voor de aanwezige cursisten in het e-learning-systeem de eindtoets opengesteld. Deze eindtoets kun je dus in het systeem zelf maken. Het zijn 15 vragen waarvan je er maximaal 6 fout mag hebben. Als je 60% of meer goed hebt, dan ben je geslaagd en ontvang je per post een certificaat. 
  Ben je gezakt, dan neemt de docent contact op om de vragen nog eens door te nemen. Aan de hand daarvan wordt een opvolging besproken.

 • Wanneer krijg ik mijn certificaat opgestuurd?
  Het certificaat wordt meestal in dezelfde week opgestuurd als waarin je de toets hebt gehaald. Dit kan iets langer duren omdat wij nog niet iedere dag op kantoor werken.

Elektrisch ontharen

Enkele weken voor de nascholing ontvang je een link waarmee je een webinar kunt bekijken, waarin de theorie wordt behandeld. Dit is 'on demand' en kun je dus bekijken wanneer het jou uitkomt. Op de oorspronkelijke nascholingsdag ben je ingepland in de ochtend of in de middag en volg je in een kleine groep het praktijkdeel van de nascholing. Als jij daar aan de docent kunt laten zien dat je de technieken goed beheerst, ontvang je ter plaatse je certificaat. 

 • Ik heb binnenkort de nascholing, maar heb nog geen link ontvangen voor het webinar.
  Stuur een mailtje naar academy@anbos.nl, dan ontvang je deze nogmaals.

 • Moet ik een model meenemen voor het praktijkdeel?
  Ja, bij voorkeur uit je eigen huishouden.

 • Moet ik persoonlijke beschermingsmiddelen dragen tijdens het praktijkdeel?
  Nee, dit is niet verplicht, wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Houd echter wel rekening met de wensen van de andere deelnemers en je model.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.