Menu

Workshop werken met fruitzuren en peelings - 3 apr. 2023

maandag 03 april 2023

Weet jij welke zuren je kunt inzetten bij welk huidbeeld? Na deze workshop wel! Fruitzuren komen tegenwoordig veel voor in de cosmetica. Je herkent ze onder andere aan de naam AHA: Alpha Hydroxi Acids. De meeste stoffen zijn afkomstig van vruchten en hebben een exfoliërend effect. Het gebruik van Fruitzuren/chemische peelings is niet meer weg te denken uit de moderne schoonheidssalon. Kennis over deze zuren en bij welke indicatie je deze kunt inzetten is dus erg belangrijk. Tijdens deze dag leer je de juiste keuzes maken voor een bepaald zuur bij de juiste indicatie/huidbeeld. Deze cursus is niet merkgebonden. Omdat je voor deze workshop een bewezen kennis van de huid nodig hebt, is een branchediploma- of MBO- diploma uiterlijke verzorging vereist.

Workshop werken met fruitzuren en peelings - 3 apr. 2023

DOCENT
Deze workshop wordt gegeven door Debora de Groot. Debora is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste, ze is nascholingsdocent bij ANBOS, branche assessor en heeft haar eigen salon, Schoonheidsinstituut Avantgarde.

ONDERDELEN

- de huid en huidadnexen
- indicaties en contra indicaties bij het gebruik van zuren
- het verschil tussen AHA, BHA en PHA
- de werking van fruitzuren
- zuren en hun functie op de huid
- welk zuur bij welk huidprobleem
- belang van Sun Protection Factor (SPF)

PROGRAMMA
De dag begint met theoretische kennis over de huid. Vervolgens gaan we het over verschillende huidbeelden hebben en over welk zuur je het beste bij welk huidbeeld kunt inzetten. In de middag gaan we praktisch aan de slag met verschillende soorten zuren en chemische peelings.

MEENEMEN

  • Stoelhoes
  • Handdoeken
  • Kompressen
  • Tissues
  • Watjes
  • Haarnetje
  • Reinigingsmiddelen


PRIJS
Leden € 155,- excl. btw
Niet leden € 215,- excl. btw

Ben je nog geen ANBOS-lid, maar word je dit na het volgen van de workshop, dan ontvang je € 60,00 retour. Voorwaarde is dan wel dat je in 2023 het hele jaar lid blijft

Accreditatie in SKIN register
Deze workshop is geacrediteerd voor 6 punten door SKIN. Wil je meer weten over SKIN? Kijk dan even op www.skinregister.nl/schoonheidsspecialist.

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per e-mail een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.