Menu

Workshop Gouden handen - gedeeltelijk via e-learning

dinsdag 12 mei 2020

Wil jij je tijd nuttig besteden en een prachtige nieuwe massage leren die je na opening direct kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor de e-learning variant van de populaire workshop Gouden handen. De normale dag 1 van deze massagetraining volg je via e-learning, op een moment dat jou uitkomt. Door een online presentatie, instructiefilmpjes en uitleg door Gudrun Has leer je meerdere bindweefseltechnieken, technieken uit Oosterse massages, zoals Shiatsu en cupping te combineren in een prachtige massage. Met de 'meemasseer' opdracht kun je oefenen op een huisgenoot en als het weer mogelijk is kom je nog een dag naar ANBOS om te verder te oefenen en feedback te krijgen op je techniek.

Workshop Gouden handen - gedeeltelijk via e-learning

Docent

Gudrun Has is een bekende en zeer geliefde docent bij ANBOS die ook meerdere nascholingen voor ons verzorgt. Gudrun geeft al 14 jaar theorie- en praktijklessen aan zowel niveau 3 als 4 cursisten. Gudrun heeft een eigen praktijk in Zaandijk en heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering door middel van het toepassen van verschillende technieken.

Wat leer je in deze training?

  • De belangrijkste theoretische kennis om verantwoord te kunnen behandelen
  • Meerdere bindweefselgrepen, technieken uit Oosterse massages en cupping
  • Deze technieken te combineren tot een prachtige massage die je direct toe kunt gaan passen om de huidconditie te verbeteren
  • Wanneer het belangrijk is om niet te behandelen en in welke volgorde je technieken toe kunt passen


Praktisch

Dag 1 van deze workshop wordt gegeven als e-learning. We hebben hiervoor een gebruiksvriendelijk systeem waarin je in je eigen tijd en op je eigen tempo de massagetechnieken van Gudrun leert door middel van theorie over de huid, opdrachten en mooie, duidelijke uitleg- en voorbeeldfilmpjes. 

Dag 2 is een terugkomdag bij ANBOS in Woerden. Deze wordt in overleg met jou ingepland als we weer klassikaal les kunnen geven. Voor dag twee van deze training moet je zelf meebrengen:

  • Werkkleding
  • Stoelhoes
  • Handdoeken
  • Zo kort mogelijke nagels

Kosten (all in)

De kosten voor deze 2-daagse workshop zijn € 260,00 excl. btw voor leden en € 320,- excl. btw voor niet-leden. Door de huidige maatregelen rondom het Coronavirus ontvang je de factuur in 2-delen. Het eerste deel van de factuur ontvang je bij inschrijving voor de e-learning. Het tweede deel van de factuur ontvang je in het najaar voor aanvang van het praktijk gedeelte.


Ben je nog geen ANBOS-lid, maar word je dit na het volgen van de workshop, dan ontvang je € 60,00 retour. Voorwaarde is dan wel dat je in 2020 het hele jaar lid blijft en dit geldt voor één workshop per salon.

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.