Menu

Workshop Ethiek voor de schoonheidsverzorging - 26 mei 2023

vrijdag 26 mei 2023

Stel je eens voor, je krijgt het verzoek om bij een meisje van 8 jaar haar bovenlip te harsen. Of een cliënt vertelt jou in vertrouwen dat haar partner ‘losse handjes’ heeft. Of een cliënt wordt boos omdat ze vindt dat de behandeling niet het gewenste effect heeft en wil nu niet betalen. Hoe ga jij als schoonheidsspecialist met deze ethische vraagstukken om? Voor het volgen van deze workshop adviseren wij om in het bezit te zijn van een basis diploma schoonheidsverzorging met daarbij minimaal 1 jaar ervaring in de praktijk.

Workshop Ethiek voor de schoonheidsverzorging - 26 mei 2023

Docent

Jantine haar liefde voor de huid is met de paplepel ingegoten, zowel haar moeder als oma waren schoonheidsspecialist. Na de opleiding tot schoonheidsspecialist is ze gaan studeren voor huidtherapeut. Ze heeft 19 jaar als docent huidtherapie gewerkt aan de Hogeschool Utrecht en ook een eigen opleidingsinstituut gehad.

Daarnaast heeft ze ruim 12 jaar een eigen praktijk (met personeel) voor huidtherapie gehad in Utrecht.

Via haar werk bij een polikliniek voor dermatologie, ging ze aan de slag voor het Huidfonds, een goede doelenorganisatie. Sinds 2017  jaar is Jantine bestuursvoorzitter bij ANBOS waar ze verbeteren van kwaliteit voor de branche hoog in het vaandel heeft staan.

Lees voor meer informatie: https://www.linkedin.com/in/jantinevantklooster/

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per e-mail een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.