Menu

Workshop Bindweefselmassage voor gevorderden - 10 nov. 2023

vrijdag 10 november 2023

Tijdens deze workshop leer je je bindweefseltechnieken te verbeteren. We kijken nog eens terug naar wat bindweefselmassage voor de huid doet, hoe je deze massage op meer manieren in kunt zetten en Gudrun leert je nieuwe technieken. Let op: voor deze workshop moet je in het bezit zijn van de specialisatie bindweefselmassage of hebben deelgenomen aan de workshop basistraining bindweefsel massage van ANBOS Academy. Omdat je voor deze workshop een bewezen kennis van de huid nodig hebt, is een branchediploma- of MBO- diploma uiterlijke verzorging vereist.

Docent
Gudrun Has is een bekende docent bij ANBOS die ook meerdere nascholingen voor ons verzorgt. Gudrun geeft al 14 jaar theorie- en praktijklessen aan zowel niveau 3 als 4 cursisten. Gudrun heeft een eigen praktijk in Zaandijk en heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering door middel van het toepassen van verschillende technieken. En belangrijkst van alles, Gudrun is GEK op masseren!

Praktische zaken
•    Stoelhoes
•    Handdoeken
•    Zo kort mogelijke nagels
•    Reinigingsmiddel (om je make up eraf te halen, want je werkt op elkaar)

Prijs
Leden  € 170,- excl. Btw
Niet-leden  € 230,- excl. Btw

Ben je nog geen ANBOS-lid, maar word je dit na het volgen van de workshop, dan ontvang je € 60,00 retour. Voorwaarde is dan wel dat je in 2024 het hele jaar lid blijft.

Accreditatie in SKIN register
Deze workshop is geaccrediteerd door SKIN voor 6 punten. Wil je meer weten over SKIN? Kijk dan even op www.skinregister.nl/schoonheidsspecialist.

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per e-mail een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.