Menu

Workshop BHV daar red je levens mee - 2 mrt 2020

maandag 02 maart 2020

In deze workshop leer je wat je moet doen bij een ongeval of stoornissen in de vitale functies, bij brand, hoe je personen kunt alarmeren en evacueren en hoe je verbindingen onderhoudt met hulpverleningsorganisaties.

Workshop BHV daar red je levens mee - 2 mrt 2020

Een Bedrijfshulpverlener (BHV’er) is iemand die binnen het bedrijf maatregelen kan nemen als een klant of collega gewond raakt of om de schade zoveel mogelijk te beperken op het moment dat er iets mis gaat. Bijvoorbeeld bij een brand, bommelding, overval of gaslek. In de Arbowet is opgenomen dat bedrijven verplicht zijn om maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Welke maatregelen dit precies zijn, is onder meer afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Moet jouw salon een BHV-er hebben, dan kan hij of zij deze training volgen. Natuurlijk kun je ook gewoon deelnemen als je meer wilt weten over veiligheid binnen jouw bedrijf en hoe te handelen in geval van nood.

Als je nog niet eerder een BHV-training gevolgd hebt, krijg je voorafgaand aan de workshop een link voor een e-learning die je kunt volgen, zodat alle deelnemers op hetzelfde niveau beginnen.

ONDERWERPEN
•    BHV als onderdeel van werkgeverschap
•    Het in kaart brengen van risico’s
•    Reanimatie en gebruik AED
•    Ziektebeelden
•    Brand & ontruiming

MEENEMEN
Makkelijk zittende kleding en schoenen.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
Praktische kennis om juist te kunnen handelen in het geval van een noodsituatie.
Een BHV-naslagwerk

PRIJS
Leden € 155,- excl. btw
Niet leden € 215,- excl. btw
Ben je nog geen ANBOS-lid, maar word je dit na het volgen van de workshop, dan ontvang je € 60,00 retour. Voorwaarde is dan wel dat je in 2020 het hele jaar lid blijft en dit geldt voor één workshop per salon.

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.