Menu

Workshop Beter en meer verkopen - 27 juli 2020

maandag 27 juli 2020

NIEUW! In deze tijd kan iedereen wel wat extra omzet gebruiken. Dit kun je prima bereiken door de verkoop van producten, op basis van huidadvies. Maar hoe doe je dit precies? Docent Jacqueline van den Wijngaart van Hannah leert jou dit in een kleinschalige, interactieve training met een heel persoonlijke aanpak. Deels op afstand en met een halve dag in Woerden. Best spannend, maar na deze workshop gaat jouw omzet zeker omhoog!

Workshop Beter en meer verkopen - 27 juli 2020

PROGRAMMA
Deel 1 van deze workshop is een uitgebreid intakegesprek via telefoon of videobellen. Hierin leg je uit wat jouw behoefte is, wat jouw zwakke kanten zijn als het op verkopen aankomt en waar je hulp bij nodig hebt.

In deel 2 van deze workshop kom je een dagdeel naar Woerden. Hier doe je met elkaar rollenspellen, analyseert Jacqueline wat ze ziet en geeft ze iedereen persoonlijke tips en aanbevelingen. Tijdens deze ochtend leert ze je meer verkopen o.a. op basis van een goede huidanalyse.

Deel 3 van de workshop bestaat uit een belafspraak met Jacqueline waarin je bespreekt waar je tegenaan bent gelopen na de workshop en ze je nog tips kan geven en zorgen dat je echt iets hebt geleerd.

Na deze workshop kun jij je klanten beter helpen en kopen ze hun verzorgingsproducten bij diegene die hun huid het beste kent!

DOCENT
Jacqueline van den Wijngaart is consulente bij Hannah, heeft een eigen schoonheidssalon en heeft commerciële economie gestudeerd. Vanuit deze combinatie heeft ze allerlei salestrainingen gegeven, waarin ze het verkopen van producten baseert op het geven van huidadvies. Jacqueline heeft hier ruim tien jaar ervaring in en begrijpt door haar achtergrond goed waar je als schoonheidsspecialiste tegen aan loopt.

DATA

OMSCHRIJVING

LOCATIE

27 juli 2020

09:30-12:30 workshop ‘Beter en meer verkopen’

ANBOS Woerden

of

 

 

5 augustus 2020

9:30-12:30 workshop ‘Beter en meer verkopen’

ANBOS Woerden

PRIJS

Leden             € 155,00 excl. Btw
Niet-leden       € 215,00 excl. Btw

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Salongegevens
Persoonlijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.