Menu

Workshop Boost je resultaten: wat is mogelijk met apparatuur van nú? - 27 mrt 2020

vrijdag 27 maart 2020

Energy based devices, oftewel elektronische apparaten waarmee je de huid kunt verbeteren zijn big business. Maar hoe boost je hiermee zowel je behandelresultaten als je bedrijfsresultaten? Wat werkt, wat niet, wat zijn de risico’s en waarvoor zet je iets in? Marit Boldrik van Skin & Laser Support legt het je uit!

Workshop Boost je resultaten: wat is mogelijk met apparatuur van nú? - 27 mrt 2020

Het doel van deze workshop is om je te informeren over huidverbeterende behandelingen met elektronische apparaten, zoals IPL- en laserapparatuur, plasma, ultrasound, radiofrequentie, radiofrequentie microneedling en technieken voor body-contouring. Welk effect hebben ze op de huid, welke resultaten kun je daardoor behalen en wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende technieken met EBD? Overweeg je te investeren in apparatuur of wil je jezelf op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen? Dan is deze workshop iets voor jou!

PROGRAMMA
Tijdens deze eendaagse workshop leer je over de verschillende behandelmogelijkheden die je kunt uitvoeren met een energy based device. Ook komen behandelingen aan bod die je zelf wellicht niet uitvoert, maar waarvan je wel kennis wilt hebben om je cliënt goed te adviseren, zoals behandelen met IPL, laser en ablatieve lasers en de mogelijke risico’s hiervan. In een interactief middagprogramma bespreken we verschillende indicaties d.m.v. afbeeldingen. Wanneer kun je iets zelf uitvoeren en wanneer is het beter om iemand door te sturen? Ook bespreken we combinatietherapieën: wat kun je goed combineren voor het mooiste behandelresultaat, waar nodig in samenwerking met anderen.

ONDERWERPEN

  • Behandelmogelijkheden met energy based devices zoals IPL- en laserapparatuur, plasma, ultrasound, radiofrequentie en technieken voor body-contouring
  • Trends en ontwikkelingen
  • Toelichting van de verschillende technieken
  • Indicaties en toepassingsmogelijkheden
  • Voor- en nadelen
  • Aansprakelijkheid en samenwerkingsverbanden

VOORAF OPSTUREN
Wil je een specifieke behandelmethode bespreken? Dat kan! Schrijf je in en mail je input uiterlijk een week voor aanvang naar academy@anbos.nl.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
Na deze workshop heb je een duidelijk beeld van de huidige mogelijkheden om de huid te verbeteren met EBD. Kun je jouw klanten hierover adviseren. Kun je hier keuzes in maken voor jouw praktijk, inschatten tot hoever je eigen behandelmogelijkheden reiken en wat voor jouw praktijk een verstandige investering zou kunnen zijn.

PRIJS
Leden € 155,- excl. btw.
Niet leden € 215,- excl. btw.
Ben je nog geen ANBOS-lid, maar word je dit na het volgen van de workshop, dan ontvang je € 60,00 retour. Voorwaarde is dan wel dat je in 2020 het hele jaar lid blijft en dit geldt voor één workshop per salon.

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.