Menu

Workshop Anti-Cellulite massage - 8 mrt 2023

woensdag 08 maart 2023

Tijdens deze workshop leer je de speciaal ontwikkelde anti-cellulite massage uitvoeren. Je leert wat de oorzaken zijn van cellulite, wat je eraan kunt doen, ook gaan we dieper in op de verschillende behandel mogelijkheden. Voor niet-leden van ANBOS: omdat je voor deze workshop een bewezen kennis van de huid nodig hebt, is een branchediploma- of MBO- diploma uiterlijke verzorging vereist.

Workshop Anti-Cellulite massage - 8 mrt 2023

Docent
Gudrun Has is een bekende en geliefde docent bij ANBOS die ook meerdere nascholingen voor ons verzorgt. Gudrun geeft al 14 jaar theorie- en praktijklessen aan zowel niveau 3 als 4 cursisten. Gudrun heeft een eigen praktijk in Zaandijk en heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering door middel van het toepassen van verschillende massage technieken.

Wat neem je mee naar huis?

  • De belangrijkste theoretische kennis om verantwoord te kunnen behandelen
  • Een speciaal ontwikkelde anti-cellulite massage die je direct toe kunt gaan passen om de huidconditie van je klanten te verbeteren
  • een naslagwerk

Praktische zaken
Voor het praktijkdeel van deze training graag zelf meenemen:

  • Stoelhoes
  • Handdoeken
  • Massage olie
  • Zo kort mogelijke nagels

Prijs
Leden € 155,- excl. btw
Niet-leden € 215,- excl. btw

Ben je nog geen ANBOS-lid, maar word je dit na het volgen van de workshop, dan ontvang je € 60,00 retour. Voorwaarde is dan wel dat je in 2022 het hele jaar lid blijft

Accreditatie in SKIN register
Deze workshop is geaccrediteerd door SKIN voor 6 punten. Wil je meer weten over SKIN? Kijk dan even op www.skinregister.nl/schoonheidsspecialist.

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per e-mail een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.