Menu

BHV e-learning - 31 december 2023

zondag 31 december 2023

Tijdens deze e-learning leer je wat je moet doen bij een ongeval of stoornissen in de vitale functies, bij brand, hoe je personen kunt alarmeren en evacueren en hoe je verbindingen onderhoudt met hulpverleningsorganisaties. Let op! Dit betreft enkel een 4 uur durende e-learning. Advies is om ook een praktijktraining te volgen, hier leer je de theorie van de e-learning in praktijk uit te voeren, zoals o.a. reanimatie.

BHV e-learning - 31 december 2023

Een Bedrijfshulpverlener (BHV’er) is iemand die binnen het bedrijf maatregelen kan nemen als een klant of collega gewond raakt of om de schade zoveel mogelijk te beperken op het moment dat er iets mis gaat. Bijvoorbeeld bij een brand, bommelding, overval of gaslek. In de Arbowet is opgenomen dat bedrijven verplicht zijn om maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Welke maatregelen dit precies zijn, is onder meer afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Moet jouw salon een BHV-er hebben, dan kan hij of zij deze e-learning volgen. Natuurlijk is deze e-learning ook geschikt als je gewoon meer wilt weten over veiligheid binnen jouw bedrijf en hoe te handelen in geval van nood.

Onderwerpen

  • BHV als onderdeel van werkgeverschap
  • Het in kaart brengen van risico’s
  • Reanimatie en gebruik AED
  • Ziektebeelden
  • Brand & ontruiming

Prakstische zaken
De e-learning duurt ongeveer 4 uur. De e-learning moet voor 31-12-2023 afgerond worden.

Prijs
Leden € 55,- excl. btw
Niet leden € 70,- excl. btw

 

SKIN-Register
Ben jij al SKIN geregistreerd? Voor het domein Beroepsethiek & Veiligheid moet je voor het behouden van je SKIN registratie in totaal 10 punten behalen verspreid over 3 jaar tijd. Deze workshop is geaccrediteerd door SKIN voor 4 punten. Wil je meer weten over SKIN? Kijk dan even op www.skinregister.nl/schoonheidsspecialist

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per e-mail een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.