Menu

Verscherping overheidsmaatregelen – persconferentie 3 november

Tijdens de persconferentie van 3 november heeft het kabinet verdere maatregelen tegen het coronavirus aangekondigd. Deze maatregelen hebben geen nieuwe consequenties voor de ANBOS Academy.

Verscherping overheidsmaatregelen – persconferentie 3 november

Eerdere doorgevoerde maatregelen

Waar mogelijk worden workshops en nascholingen al online aangeboden. Voor deelnemers die nog wel naar Woerden komen voor een praktijkgedeelte gelden strenge richtlijnen, die staan beschreven in het protocol van de ANBOS Academy. De groepen zijn klein en nooit groter dan de wettelijke 30 personen. Het werken op elkaar wordt tot een minimum beperkt. Onze ruimtes worden extra schoongemaakt en goed geventileerd. Alles is zo ingericht dat je altijd 1,5 meter afstand van de medecursisten kunt houden. Mondneusmaskers werden al dringend geadviseerd en door alle cursisten gedragen.

Consequenties nieuwe maatregelen 3 november

De verscherpte maatregelen die zijn aangekondigd op 3 november hebben geen nieuwe consequenties voor de werkwijze zoals deze nu al gehanteerd wordt. Geplande nascholingen en workshops in Woerden gaan dan ook door. Wel verandert het dringende advies van het dragen van een mondneusmasker in het ANBOS pand bij onderwijs in een verplichting. Over de precieze aanwijzingen over het gebruik worden alle deelnemers geïnformeerd. Kom je naar Woerden voor een nascholing of workshop dan is het wel van het grootste belang alle maatregelen in het coronaprotocol goed op te volgen en vooraf de gezondheidscheck door te lopen. Heb je hierover vragen, neem dan contact met ons op via academy@anbos.nl.

 

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.